Zalm taco's met koolsla

Zalm taco's met koolsla

Je hebt er geen pan voor nodig en staat zo op tafel. Ik was zelf de bosui vergeten, maar voeg die vooral nog toe in ringetjes! Lees hieronder het recept van de heerlijke zalmtaco's.

Ingrediënten:
• 4 mini tortillas 🌮
• 2 zalmfilets 🐟
• 1 el olijfolie
• 1 tl paprikapoeder
• 1 tl oregano
• 1 tl knoflookpoeder
• 1 tl zout
• 3 el siracha mayo 🌶️
• Zakje fijngesneden witte kool 🥬
• Handje koriander (of peterselie als je geen fan bent van koriander 😉)
• 1 citroen 🍋
• 1 grote avocado 🥑
•. 1 sjalotje
• 1 bosui, fijngehakt

Bereidingswijze:

1. Verwarm de mini tortillas kort in een pan of oven tot ze zacht en licht krokant zijn. Snij de sjalot in ringetjes en laat marineren in rode wijn azijn.
2. Meng de olijfolie met paprikapoeder, oregano, knoflookpoeder en zout. Smeer deze kruidenolie over de zalmfilets en bak de zalm in de oven op 180°C voor ongeveer 12-15 minuten, tot ze gaar zijn.
3. Meng ondertussen de witte kool met siracha mayo, een beetje citroensap, peper en zout. Prak de avocado en meng met citroensap, peper en zout naar smaak.
4. Beleg de warme tortillas met de koolsla, stukjes gebakken zalm, sjalotje, avocado en bosui.

Terug naar blog

Vertel over je mer

Deel informatie over je merk met klanten. Beschrijf een product, doe aankondigingen of verwelkom klanten in je winkel.