Carpaccio met aziatische twist
Mega makkelijk en in nog geen 5 minuten klaar. Lekker voor de warme dagen of als voorgerechtje voor je gasten!
Ingrediënten:
- 2 el sojasaus
• 2 el sesamolie
• 1 tl rijstazijn
• 1 tl oestersaus
• 1 el honing
• Sap van een halve limoen
• Halve appel, in dunne plakjes
• Handje verse bieslook, fijngesneden
• Peper en zout naar smaak
• 4 porties carpaccio
• Sesamzaadjes, geroosterd
Bereidingswijze:
1. Meng de sojasaus, sesamolie, rijstazijn, oestersaus, honing en limoensap in een kom.
2. Voeg de appelplakjes en bieslook toe aan de dressing en meng goed door.
3. Leg de carpaccio op borden en verdeel de dressing met appel en bieslook erover.
4. Bestrooi met geroosterde sesamzaadjes en breng op smaak met peper en zout.