Thaise noodle salade

Thaise noodle salade

Een kleurrijke, gezonde salade vol smaak! 🌈 Met een pindadressing die zo lekker is dat je ‘m overal bij wilt gebruiken. 🤩 ps. Voeg voor de grote eter wat meer noodles toe.

Moeilijkheidsgraad: 👩‍🍳
Ingrediënten voor twee personen:
90 g rijstnoodles
Wortel in julienne (handjevol) 🥕
Halve komkommer in reepjes🥒
1 mango (in schijfjes) 🥭
Bosui (fijngehakt)
2 opscheplepels sojaboontjes
1 limoen 🍋

Pindadressing:
1 el 100% pindakaas 🥜
1 el sojasaus
1 tl honing
1 tl gemberpuree
1 tl knoflookpuree
30 ml water (aanpassen tot een gladde substantie)

Optioneel als topping:
Fijngehakte rode peper 🌶️
Verse koriander 🌿

Bereidingswijze:
Kook de rijstnoodles volgens de verpakking, spoel af onder koud water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de wortel, komkommer en mango in fijne reepjes of blokjes. Meng alle ingrediënten voor de pindadressing tot een glad mengsel. Voeg extra water toe totdat de dressing dun genoeg is om er overheen te sprenkelen

Meng de noodles met de groenten en verdeel over borden. Besprenkel royaal met de pindadressing. Garneer met rode peper, koriander en een partje limoen. 🍋

Calorieën: ±380 kcal per portie.

Terug naar blog